Assen - Rondgang 95

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. 

Sinds 2019 is er een samenwerking tussen Cosmetique Totale en Door Plastisch Chirugen. 

Plastisch chirurg Patrick Khoe is onze innovatieve expert met nationale bekendheid, hij geeft u advies over botox, fillers, ooglidcorrecties en kijkt wat het beste bij u van toepassing kan zijn.

Naarmate men ouder wordt en door omgevingsfactoren, zoals met name zonlicht of roken, zal de huid verouderen en veranderen. In de huid ontstaan rimpels, pigmentvlekken, bloedvaatjes kunnen zichtbaarder worden, de huid wordt minder elastisch en gaat daardoor hangen. Gelukkig heb je nu veel mogelijkheden om hier iets aan te doen en kunnen we deze processen omdraaien. In de media en online worden talloze behandelingen aangeprezen en worden altijd geweldige resultaten beloofd, maar wat werkt wel en wat werkt niet... Wij van Door Plastisch Chirurgen zijn de experts op dit gebied, omdat we veel ervaring hebben op het gebied van injectables, peelings, lasers en operaties kunnen we u vertellen en laten zien wat wel en wat niet werkt.

In samenwerking met de huidtherapeutes, stellen we naar wens een persoonlijk totaal behandelplan op, waarbij we ervoor zorgen dat u uw doelen bereikt en ook behoudt. Huidverjonging kan onder andere door de rimpels te behandelen met botuline-toxine. Volume verlies in het gelaat kunnen we herstellen met (hyaluronzuur) fillers. Hiermee kunnen we echter ook bijvoorbeeld uw lippen voller maken of uw neus de gewenste vorm geven.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

In geval van een bovenooglidcorrectie komt u mogelijk in aanmerking voor vergoeding vanuit uw verzekering, hiervoor hebben we een samenwerking met PCG Plastische Chirurgie Groningen, het centrum in Groningen en omgeving voor de beste chirurgie en plastische chirurgie.

Een afspraak maken of contact opnemen?
Wij helpen u graag verder!


Adres


Contactgegevens

Cosmetique Totale Assen

Rondgang 95

9408 MC Assen

085- 902 2080

 

Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/locaties/assen