Groningen - Geulstraat 37

Onze expert in Groningen, Plastisch chirurg Patrick Khoe, voert de ooglidcorrectiesBotox en filler behandelingen uit aan de Geulstraat 37. Ik heb jarenlange ervaring en meerdere masterclasses (van de internationale top op het gebied van injectables en ooglidcorrecties) doorlopen. Als plastisch chirurg ken ik de natuurlijke veranderingen van uw gezicht bij het ouder worden, zoals de verandering van de aangezichts botstructuren en de verminderde elasticiteit van de huid. Ik behandel mijn patiënten volgens het principe van de " liquid facelift" en "less is more", waarbij ik met zo min mogelijk product een maximaal resultaat bereikt en u help aan een elegant en stralend uiterlijk. 

Naarmate men ouder wordt en door omgevingsfactoren, zoals met name zonlicht of roken, zal de huid verouderen en veranderen. In de huid ontstaan rimpels, pigmentvlekken, bloedvaatjes kunnen zichtbaarder worden, de huid wordt minder elastisch en gaat daardoor hangen. Gelukkig heb je nu veel mogelijkheden om hier iets aan te doen en kunnen we deze processen omdraaien. In de media en online worden talloze behandelingen aangeprezen en worden altijd geweldige resultaten beloofd, maar wat werkt wel en wat werkt niet... 

Wij van Door Plastisch Chirurgen zijn de experts op dit gebied, omdat we veel ervaring hebben op het gebied van injectables, peelings, lasers en operaties kunnen we u vertellen en laten zien wat wel en wat niet werkt. In samenwerking met de huidtherapeutes, stellen we naar wens een persoonlijk totaal behandelplan op, waarbij we ervoor zorgen dat u uw doelen bereikt en ook behoudt. Huidverjonging kan onder andere door de rimpels te behandelen met botuline-toxine. Volume verlies in het gelaat kunnen we herstellen met (hyaluronzuur) fillers. Hiermee kunnen we echter ook bijvoorbeeld uw lippen voller maken of uw neus de gewenste vorm geven.

Kom langs voor een gratis intake, drs. Patrick Khoe laat u dan voor de spiegel zien, wat hij voor u kan bereiken.

In geval van een bovenooglidcorrectie komt u mogelijk in aanmerking voor vergoeding vanuit uw verzekering, hiervoor hebben we een samenwerking met PCG Plastische Chirurgie Groningen, het centrum in Groningen en omgeving voor de beste chirurgie en plastische chirurgie.

Een afspraak maken of contact opnemen?
Wij helpen u graag verder!


Adres


Contactgegevens

Door Plastisch Chirurgen Groningen
Geulstraat 37
9725 CH, Groningen

drkhoe@doorplastischchirurgen.nl
 

Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/locaties/groningen