Grou - Oedsmawei 24

In het Friese Grou voert plastisch chirurg Willemijn Koop ooglidcorrecties en behandelingen met injectables uit. In het voormalig Heineken-distributie centrum opende Omnimed een aantal jaren geleden haar deuren voor kaak chirurgische ingrepen. Per 2017 is Willemijn bij hen aangesloten op deze zeer prettige en goed bereikbare locatie.

Met de jaren en door omgevingsfactoren (vooral door zonlicht of roken), zal de huid verouderen. Er ontstaan rimpels, pigmentvlekken, roodheid door verwijding van bloedvaatjes, de huid wordt minder elastisch en gaat hangen. Vandaag de dag zijn er veel mogelijkheden om hier iets aan te doen en kunnen we deze processen omdraaien. Kunt u door alle mogelijkheden door de bomen het bos niet meer zien? Laat Willemijn u dan vertellen wat wel en wat niet werkt.

Huidverjonging kan onder andere door de rimpels te behandelen met botuline-toxine. Volume verlies in het gelaat kunnen we herstellen met (hyaluronzuur) fillers. Hiermee kunnen we echter ook bijvoorbeeld uw lippen voller maken of uw neus de gewenste vorm geven. Met een ooglidcorrectie kunnen we u weer een frisse blik geven.

Maak een afspraak met drs. Willemijn Koop voor een vrijblijvend consult.

Een afspraak maken of contact opnemen?
Wij helpen u graag verder!


Adres


Contactgegevens

Omnimed
Oedsmawei 24
9001 ZJ, Grou
0566 - 82 00 22

Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/locaties/grou