Missie & Visie

Door Plastisch Chirurgen stelt kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voorop. Zoals de naam al zegt wordt u uitsluitend behandeld door plastisch chirurgen. Onze plastisch chirurgen hebben ruime ervaring met operatieve behandelingen en behandelingen met injectables.

Helaas is het in Nederland voor iedere arts toegestaan te behandelen met injectables, terwijl het aan de juiste ervaring vaak ontbreekt. Door Plastisch Chirurgen biedt met haar medisch specialisten en brede expertise hoog kwalitatieve zorg. Voortdurend onderzoek naar verschillende en nieuwe behandelingen houdt ons up-to-date.

Wij garanderen kwaliteit en zorgvuldigheid in een ongecompliceerde setting. Samen met uw plastisch chirurg komt u tot een op maat gemaakt behandelplan. U wordt geïnformeerd over de voor- en nadelen van de mogelijkheden. Onze plastisch chirurgen werken in gerenommeerde ziekenhuizen waardoor het laagdrempelig mogelijk is voor een operatieve behandeling in aanmerking te komen. Vanzelfsprekend kunnen wij u informeren over de eventuele operatieve mogelijkheden voor u.

Door Plastisch Chirurgen kijkt verder dan alleen Botox® en fillers. Onze missie is u een compleet advies te geven met een veilige behandeling door professionals op het hoogste niveau.

Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/missie-visie