Missie & Visie

Door Plastisch Chirurgen stelt kwaliteit, expertise en veiligheid voorop. Zoals de naam al zegt, zijn bij ons uitsluitend plastisch chirurgen aangesloten. Plastisch chirurgen hebben ruime ervaring met cosmetische operaties, zoals ooglid- en borstcorrecties, en behandelingen met injectables.

Helaas is in Nederland toegestaan, dat iedere arts behandelingen met injectables mag uitvoeren, terwijl vaak de juiste ervaring ontbreekt.

Wij zijn een netwerk van gelijkgestemde plastisch chirurgen. Al onze artsen werken in gerenommeerde ziekenhuizen en klinieken in de regio. Op hun spreekuren zien ze geregeld de complicaties die worden veroorzaakt door onbekwame artsen. Met het idee dat dit aspect van de zorg beter moet, is Door Plastisch Chirurgen opgericht. 

Wij, van Door Plastisch Chirurgen, zijn medisch specialisten. Onze artsen kunnen u, in tegenstelling tot cosmetisch artsen, u een totaalpakket met ook operatieve behandelingen bieden. De bij ons netwerk aangesloten plastisch chirurgen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, weten wat de mogelijke complicaties zijn en nog belangrijker kunnen deze ook allemaal zelf oplossen. Van al onze dokters in ons netwerk garanderen we, dat ze voldoen aan een hoge standaard en experts zijn op het gebied van injectables en cosmetische chirurgie. Omdat we plastisch chirurgen zijn met brede kennis en ervaring, kunnen we u een eerlijk advies geven. Ons doel is om u te helpen uw doel te realiseren en niet om u zoveel mogelijk behandelingen te verkopen.

We kijken verder dan alleen Botox® en fillers. Onze missie is u een compleet advies te geven met een veilige behandeling door professionals op het hoogste niveau.

 

Onze belofte aan u.

Samen komen we tot een op maat gemaakt plan, waarbij realistische doelen worden besproken en behaald.

Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/missie-visie