Missie & Visie

Door Plastisch Chirurgen stelt kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voorop. Zoals de naam al zegt wordt u uitsluitend behandeld door plastisch chirurgen. Onze plastisch chirurgen hebben ruime ervaring met operatieve behandelingen en behandelingen met injectables.

Helaas is in Nederland toegestaan, dat iedere arts behandelingen met injectables mag uitvoeren, terwijl vaak de juiste ervaring ontbreekt.

Onze plastisch chirurgen werken in gerenommeerde ziekenhuizen in de regio, op hun spreekuren zien ze geregeld de complicaties die worden veroorzaakt door onbekwame artsen. Met het idee dat dit aspect van de zorg beter moet is Door Plastisch Chirurgen opgericht.

Wij van, Door Plastisch Chirurgen, zijn specialisten. Onze artsen kunnen in tegenstelling tot cosmetische artsen u een totaal pakket bieden en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken.

We kijken verder dan alleen Botox® en fillers. Onze missie is u een compleet advies te geven met een veilige behandeling door professionals op het hoogste niveau.

 

Onze belofte aan u.

Samen komen we tot een op maat gemaakt plan, waarbij realistisch doelen worden besproken en gerealiseerd.

Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/missie-visie