Door Plastisch Chirurgen in de media

Door Plastisch Chirurgen: nu ook in Utrecht!

Voor deskundig advies en professionele behandelingen op het gebied van Botox en fillers kunt u vanaf vandaag in Utrecht terecht bij onze plastisch chirurgen Wynand Melenhorst en Xander Jacobs.


Wetenschap

Onze plastisch chirurgen superviseren proefschrift

Vier januari 2016 is een bijzondere dag voor onze plastisch chirurgen prof. dr. Berend van der Lei en dr. Wynand Melenhorst. Zij zijn als promotor en copromotor betrokken bij het promotie-onderzoek over bovenooglidcorrecties van Shariselle Pool, dat vandaag in het openbaar zal worden verdedigd in het academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen. De titel van het proefschrift luidt "Upper blepharoplasty: Defying dogmas and clarifying uncertainties".


Door Plastisch Chirurgen in de media

Plastisch chirurg Willemijn Koop werd geïnterviewd voor het artikel; Weet wie je prikt!

In de Leeuwarder Courant van 26 november 2015 schreef Hans Willems een artikel over Door Plastisch Chirurgen; weet wie je prikt. Lees het volledige artikel via onderstaande link.


Door Plastisch Chirurgen in de media

Plastisch chirurg Patrick Khoe bij De Wereld Draait Door.

De eerste buikwand transplantatie in Nederland werd mede door plastisch chirurg Patrick Khoe uitgevoerd in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Bekijk het interview bij De Wereld Draait Door van 3 november 2015.

Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/publiciteit