Plastisch Chirurgen

Curriculum Vitae

Na het gymnasium koos dokter Koop voor de studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna specialiseerde zij zich in de plastische chirurgie. Tijdens haar opleiding deed zij ervaring op in verschillende ziekenhuizen en klinieken, waaronder het Medisch Centrum Leeuwarden, het Universitair Medisch Centrum Groningen en leerde zij van prof. dr. van der Lei in de Bergman Clinics. Zij werkte als plastisch chirurg in het Medisch Centrum Leeuwarden en in Nij Smellinghe in Drachten. Zij is mede-oprichter van Door Plastisch Chirurgen en naast haar werk voor Door Plastisch Chirurgen op onze locatie in Grou, werkt zij voor Bergman Clinics.

Om optimaal op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in haar vakgebied volgt dokter Koop regelmatig nascholingen en bezoekt zij congressen in binnen- en buitenland.

Dokter Koop is lid van de beroepsverenigingen de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie).

 
 
 
Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/plastisch-chirurgen/drs-willemijn-koop