Behandelingen

Borstverkleining

Bent u op zoek naar dé specialist in borstverkleining?

Het Centrum voor borstverkleining is voor 100% gespecialiseerd in borstverkleining. En voor 100% Door Plastisch Chirurgen. 

Rugpijn, nekpijn en schouderpijn komen vaak voor bij zware borsten. Dit kan ervoor zorgen dat u lichamelijk niet normaal kunt functioneren. Een borstverkleining is mogelijk de oplossing voor uw klachten. 

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding door de zorgverzekeraar? Doe dan de online check!

Wilt u foto's van een borstverkleining zien? Bekijk dan de voor en na foto's.


Het intake gesprek

Tijdens de eerste afspraak met de plastisch chirurg vertelt u over uw klachten. Vaak veroorzaken te grote borsten pijn. Rugpijn, nekpijn en schouderpijn komen het meest voor. Maar ook hoofdpijn en pijn in de borsten zijn bekende klachten. 
Naast deze lichamelijke klachten bestaan er vaak ook psychische klachten. Schaamte en onzekerheid zijn daar voorbeelden van.

U vertelt in het consult wat u verwacht van een borstverkleining. Welke cupmaat past het beste bij uw lichaam?

Een eerste gesprek over een borstverkleining is vaak een emotioneel beladen stap. Hier neemt de plastisch chirug de tijd voor. Plan online uw afspraak op het spreekuur.


De Ingreep

Een borstverkleining gebeurt onder narcose en duurt ongveer 90 minuten. Bij een borstverkleining hoort altijd ook een borstlift. Ook de tepelhof wordt verkleind, zodat deze in goede verhouding komt met de rest van de borst. Bekijk een medische animatie van de operatie borstverkleining.


Na de ingreep

Na een borstverkleining blijft u 1 nacht opgenomen in de kliniek. De volgende ochtend kunt u weer naar huis. De hersteltijd na een borstverkleining is 6 weken. Vanaf dat moment zijn er geen beperkingen meer. Kijk hier voor de meestgestelde vragen over een borstverkleining.


Veiligheid

Kies voor de veiligheid en expertise van het Centrum voor borstverkleining. Als enige in Nederland voor 100% gespecialiseerd in borstverkleining. Het Centrum voor borstverkleining is voor 100% Door Plastisch Chirurgen.


Vergoeding door verzekeraar

Valt de borstverkleining onder vergoeding door de zorgverzekering? Meestal wel.

Doe de online check en u weet meteen of u in aanmerking komt voor vergoeding door de verzekering!

Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/behandelingen/borstverkleining