Bussum - Vlietlaan 44D

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. 

Sinds 2019 is er een samenwerking tussen Cosmetique Totale en Door Plastisch Chirugen. 

Plastisch chirurg dr. Yassir Eltahir is als staflid werkzaam in het UMCG te Groningen, waar hij toekomstige plastisch chirurgen opleidt. Alle plastisch chirurgen bij Door Plastisch Chirurgen zijn opgeleidt door dr. Yassir. Al jaren is hij een van de beste operateurs op het gebied van borstreconstructies en -augmentaties. Laat u informeren over de mogelijkheden op het gebied van ooglidcorrecties, liposuctie of borstoperaties. Onze expert in Bussum kent, door zijn jarenlange ervaring, de fijne nuances en veranderingen in het gelaat bij het ouder worden. Ook zonder operatie kan dr. Yassir met botuline toxine en hyaluronzuur fillers veel voor u betekenen. Maak een vrijblijvende afspraak als u eindelijk uw "ideale lippen" met lipfillers wilt, de gewenste vorm van uw neus, een litteken kwijt wilt of als u er gewoon stralend uit wilt zien met een natuurlijk resultaat. 

Met het principe van de " liquid facelift" en "less is more", plaatst Yassir de injectables (botox en fillers) op de anatomisch ideale plekken in uw gezicht en op deze manier kan met weinig product veel worden bereikt. Resultaat gegarandeerd. 

Een afspraak maken of contact opnemen?
Bel Cosmetique Totale voor een afspraak. Wij helpen u graag verder!


Adres


Contactgegevens

Cosmetique Totale Bussum

Vlietlaan 44D

1404 CC Bussum

085- 902 2080

 

Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/locaties/bussum