Plastisch Chirurgen

Curriculum Vitae

Dokter Dolmans ging na afronding van het gymnasium, geneeskunde studeren aan de Universiteit van Maastricht. Hij behaalde voor zowel zijn doctoraal- als zijn artsexamen het predicaat cum laude. Een deel van zijn opleiding volgde hij in Kaapstad, Zuid-Afrika en Kuala Lumpur, Maleisië. Hij specialiseerde zich als plastisch chirurg in het Universitair Medisch Centrum Groningen en hij promoveerde aan de Universiteit van Groningen. Dokter Dolmans publiceerde meerdere artikelen, waaronder in het meest gerenommeerde medisch tijdschrift ter wereld; ‘the New England Journal of Medicine’. Voor dit onderzoek ontving hij de Esser prijs en de ‘International Dupuytren award’. Hij volgde een reconstructief en microchirurgisch fellowship in Perth, Australië en een cosmetisch fellowship bij prof. dr. van der Lei in de Bergman Clinics. 

Tijdens zijn opleiding heeft hij ruime ervaring opgedaan in de behandeling met injectables (Botox en fillers) en ooglidcorrecties. Hij is medeoprichter van Door Plastisch Chirurgen en werkzaam op onze lokatie in Eindhoven, waar u terecht kunt voor een behandeling met injectables of een ooglidcorrectie. Tevens werkt dokter Dolmans bij Plastische Chirurgie Breda in het Amphia ziekenhuis te Breda.

Dokter Dolmans is aangesloten bij de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie), de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie) en de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

 
 

Een afspraak maken met dr. Dolmans?
Wij helpen u graag verder!

Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/plastisch-chirurgen/dr-guido-dolmans