Plastisch Chirurgen

Curriculum Vitae

Dokter Melenhorst heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Groningen, waar hij cum laude promoveerde in 2009. De medische specialisatie tot plastisch chirurg volbracht hij in de Isala Klinieken te Zwolle. Direct na zijn opleiding vertrok dokter Melenhorst naar Perth, Australië, om zich nog verder te specialiseren in de plastische chirurgie van het aangezicht en borst. Per januari 2016 werkt hij als plastisch chirurg in de maatschap van het Diakonessenhuis te Utrecht en in de Bergman Clinics te Velp en Hilversum. Hij is medeoprichter van Door Plastisch Chirurgen.

Dokter Melenhorst is op wetenschappelijk gebied zeer actief. Hij is auteur van diverse wetenschappelijke publicaties in vooraanstaande internationale tijdschriften en begeleidt dokters bij het doen van wetenschappelijk onderzoek. In 2014 won hij de prijs voor beste wetenschappelijke voordracht op het congres van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.

Dokter Melenhorst heeft uitgebreide ervaring opgedaan in cosmetische behandelingen, zowel op chirurgisch gebied (operaties) als met injectables (botox en fillers). Centraal in zijn contact met de cliënt staat de gezamenlijke benadering om het gewenste en vooral natuurlijk ogende resultaat te bereiken.

Dokter Melenhorst is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie) en de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

Bezoek ook de persoonlijke website van dokter Melenhorst: www.drmelenhorst.nl

Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/plastisch-chirurgen/dr-wynand-melenhorst