Plastisch Chirurgen

Curriculum Vitae

Na zijn jeugd in de Verenigde Arabische Emiraten, volgde dokter Eltahir de studie geneeskunde in Hongarije. In 1993 studeerde hij cum laude af. Na een aantal jaren als algemeen chirurg gewerkt te hebben, startte hij zijn opleiding tot plastisch chirug. In 2003 werd doktor Eltahir staflid in het Saint Stephen Hospital in Boedapest. Hij werkte tevens in privé-kliniek Drissplasztika in Boedapest en deed ervaring op bij vooraanstaande cosmetisch plastisch chirurgen.

Sinds 2005 is dokter Eltahir verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Groningen en het Universitair Centrum voor Esthetische Chirurgie in Groningen. Daarnaast werkt hij sinds 2015 bij Bergman Clinics.

Dokter Eltahir is een esthetisch en reconstructief plastisch chirurg. Hij heeft meerdere wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan, met name over borstreconstructies en hij ontving voor 2016 de prijs voor het beste wetenschappelijke artikel in het Amerikaanse vakblad 'Plastic and Reconstructive Surgery.' Door zijn zeer brede en ruime ervaring beheerst dokter Eltahir het volledige scala aan kennis en vaardigheden. Hij gelooft niet in ‘one size fits all’ en benadert iedere cliënt als een individu. Hij streeft altijd een natuurlijk resultaat na.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in zijn vakgebied volgt dokter Eltahir regelmatig nascholingen en bezoekt hij congressen in binnen- en buitenland.

Dokter Eltahir is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS), de American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS, international member) en de American Society of Plastic Surgeons (ASPS, international member).

Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/plastisch-chirurgen/dr-yassir-eltahir