Ooglidcorrectie Eindhoven

Ooglidcorrectie voor hangende of slappe oogleden

Een ooglidcorrectie is een mooie oplossing voor hangende of slappe oogleden. Bij Door Plastisch Chirurgen Eindhoven kunt u terecht bij een gespecialiseerde plastisch chirurg.

Het komt regelmatig voor dat de huid en spieren rond de ogen verslappen, zo kunnen hangende oogleden ontstaan. Dit hoeft niet altijd het gevolg te zijn van ouderdom. De overtollige huid gaat over de ogen heen hangen. Soms gaat dit samen met het uitpuilen van vetweefsel in de oogkas, waardoor de huid naar voren wordt geduwd en gaat plooien of een bolling boven het oog laat zien. De klachten die kunnen ontstaan zijn een drukkend gevoel op het oog, er moe of oud uitzien. Daarnaast kan er sprake zijn van geïrriteerde ogen en problemen bij het zien. Wij helpen u met een ooglidcorrectie graag van uw klachten af.

Kosten bovenooglidcorrectie € 950,-
contact opnemen?
Wij helpen u graag verder!


De behandeling

Boven ooglidcorrectie

Voor de operatie tekent de plastisch chirurg zorgvuldig de overtollige huid van het boven ooglid af. Het te opereren gebied wordt verdoofd d.m.v. enkele kleine injecties. Dit is het enige wat gevoelig is. De operatie zelf is niet pijnlijk. Er wordt een snede gemaakt in de plooi van het bovenooglid. Het teveel aan huid en eventueel overtollig vetweefsel kan nu worden verwijderd. De wondjes worden gehecht met een zeer dunne hechtdraad en afgeplakt met een dunne steriele strip. Het grootste deel van het litteken valt in de natuurlijke plooi van het bovenooglid en is nauwelijks zichtbaar.

Na de ingreep blijft u nog even om de ogen te koelen. Daarna kunt u al snel de kliniek verlaten. Na de ooglidcorrectie komt u na één week terug voor het verwijderen van de hechtingen en na twee maanden heeft u een afspraak bij de plastisch chirurg voor de eindcontrole.


Na de behandeling

Na een ooglidcorrectie kunnen de oogleden blauw en gezwollen zijn. Dit is normaal. De steriele strips die worden aangebracht, mogen niet nat worden. Het is verstandig om thuis de oogleden de eerste dagen te koelen. De pijn en zwelling worden daarmee tegengegaan. Vermijd, tot de hechtingen zijn verwijderd, zoveel mogelijk te bukken en te tillen. Slapen en liggen kunt u het beste met een extra kussen onder uw hoofd. Na 1 week worden de strips en hechtingen verwijderd. De blauwe plekken zullen na 1 à 2 weken verdwenen zijn. Na zes weken is het eindresultaat goed te beoordelen.

 
 

Boven ooglidcorrectie € 950,-  natuurlijk door plastisch chirurg!


Behandel locatie Eindhoven

Cosmetique Totale

 
 

Contactgegevens

Cosmetique Totale Eindhoven

Heezerweg 256 g

5643 KJ Eindhoven

085- 902 2080

 

Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/locaties/eindhoven/ooglidcorrectie-eindhoven