Klachten en Geschillen

Door Plastisch Chirurgen onderscheidt zich door hoogstaande kwaliteit, en wij vinden het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn. Bij Door Plastisch Chirurgen doen we onze uiterste best om u naar volledige tevredenheid te helpen, vanaf uw eerste bezoek tot aan uw volledige herstel. Ondanks alle aandacht en inzet kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. U kunt dan een klacht indienen.
• U kunt erop rekenen dat wij uw klacht altijd serieus nemen.
• Het indienen van uw klacht geeft ons de mogelijkheid om samen met u een oplossing te vinden.
• Ook helpt het ons om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te optimaliseren. 


Wat moet u doen als u een klacht heeft?

Onze voorkeur gaat ernaar uit om een oplossing te vinden zo dicht mogelijk bij de plaats waar uw klacht is ontstaan. Wij verzoeken u daarom eerst te proberen met de direct betrokken behandelaar / personen tot overeenstemming te komen. Indien u uw klacht niet met de betrokkene(n) kunt of wilt bespreken, kunt u zich wenden tot de directie van Door Plastisch Chirurgen door te emailen naar directie@doorplastischchirurgen.nl

Vriendelijk verzoeken wij u om in uw bericht de betreffende kliniek, de betrokken perso(o)n(en) en de aard van de klacht te vermelden. 


Als u er met overleg niet uitkomt...

Indien u er met de direct betrokkene(n) en/of de directie van Door Plastisch Chirurgen niet uitkomt, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de klachtencommissie. Op basis van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) heeft Door Plastisch Chirurgen een onafhankelijke klachtencommissie, die klachten van cliënten onderzoekt en er een uitspraak over doet.

Voor onafhankelijke klachtenbemiddeling neemt u contact op met Quasir:

bemiddeling@quasir.nl of 06 - 48 44 55 38

Mocht u er niet uit komen met de onafhankelijjke klachtenbemiddeling dan kunt u nog terecht bij Stichting Zorggeschil (zie ook onderstaande bijlage):

info@zorggeschil.nl of 0561 - 61 87 11Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://doorplastischchirurgen.nl/klachten